B1 - Benfotiamine 250mg 120 caps | Pasio

Bespaar
30%
Benfotiamine

Hover over an image to enlarge

Adviesprijs: 55,00
38,50
U bespaart: 16,50
Leverbaar
Prijs in punten: 3850 punten
+
Pasio_Benfotiamine
merk:Pasío
THT:juli 2018
vorm:capsules
kortingen:30% korting, elke 8+ = -20%!
dieet:vega-vriendelijk, hypo-allergeen
8+ = €30,80

Pasio Benfotiamine is een vorm van vitamine B1 (thiamine). Benfotiamine wordt zeker vijfmaal beter opgenomen dan gewone B1 . Cellen kunnen slecht wateroplosbare moleculen opnemen zoals gewone thiamine. Dankzij de vetlosbare structuur van benfotiamine kan een cel zich makkelijk voorzien van de optimale concentraties thiamine.

Thiamine is van essentieel belang bij een evenwichtige verbranding van suikers in cellen. 

Pasio Benfotiamine is een vetoplosbare vorm van thiamine (vitamine B1). Benfotiamine heeft als bijzondere eigenschap dat het geen insuline nodig heeft om cellen binnen te komen. De belangrijkste toepassing voor benfotiamine is het tegen gaan van AGEs, Advanced Glycation End Products , eiwitten die onherstelbaar beschadigd zijn als gevolg van de versuikering (glycatie). Glycatie of versuikering is op zich een normaal proces als gevolg van het ouder worden, maar kan ook in een eerder stadium veroorzaakt worden door een gendefect.  Benfotiamine kan de vorming van AGEs met 40% verminderen aldus wetenschappelijk onderzoek. Benfotiamine moet niet worden verward met een andere thiamine namelijk sulbutiamine dat een andere eigenschap en werking kent.

Pasio Benfotiamine is een vorm van vitamine B1 (thiamine). Benfotiamine wordt zeker vijfmaal beter opgenomen dan gewone B1 . Cellen kunnen slecht wateroplosbare moleculen opnemen zoals gewone thiamine. Dankzij de vetlosbare structuur van benfotiamine kan een cel zich makkelijk voorzien van de optimale concentraties thiamine.

Thiamine is van essentieel belang bij een evenwichtige verbranding van suikers in cellen. Als een cel onvoldoende instaat is om suiker volledig te verbranden blijven er restproducten achter in de cellen die uiteindelijk deze cel doet afsterven. Dit natuurlijke proces noemen we glycatie, karamelisering van het vlees (lees = orgaanweefsel).

wat is glycatie ?
Glycatie is een natuurlijk proces van het ouder worden, heel vergelijkbaar met het rijpingsproces van een vrucht tot uiteindelijk het rottingsproces. Bij diabetici lijkt dit natuurlijke verouderingsproces zich in een hoog tempo af te spelen, waardoor er o.a. neuropathie kan optreden. Voor o.a. diabetici is er gelukkig benfotiamine: benfotiamine is effectief gebleken in de strijd tegen glycatie.

wie heeft baat bij benfotiamine ?
mannen en vrouwen met een verhoogd bloedsuikergehalte
diabeten of zij die tegen diabetes aan schurken
mensen met een hersenaandoening of aandoeningen aan hart en bloedvaten
mensen met een autoimmuunaandoening

wat onderscheidt Benfotiamine van andere soortgelijke voedingssupplementen?
• benfotiamine is zonder recept verkrijgbaar
• zuiver farmaceutische kwaliteit

welke rol spelen de ingrediënten in Benfotiamine ?
Benfotiamine kan de vorming van onherstelbaar beschadigd bindweefsel verminderen doch niet ongedaan maken. Benfotiamine is werkzamer bij een 1/10 van de benodigde doses van thiamine voor een optimale vetstofwisseling en bloedsuikerhuishouding. Benfotiamine vervult verder exact de zelfde rol als thiamine (vitamine B1).

merk :
Pasío
THT:
juli 2018
vorm:
 • capsules
kortingen:
 • 30% korting
 • elke 8+ = -20%!
dieet:
 • vega-vriendelijk
 • hypo-allergeen
informatie:
 • kwantumkorting geldt voor elke willekeurige combinatie
 • gratis verzending vanaf €30 (NL) - €50 (BE) - €60 (DE) of €6 korting vanaf €75 (EU)
 • buiten bereik van jonge kinderen houden
 • een voedingssuplement is geen vervanging van een gevarieerd dieet - aanbevolen dosering niet overschrijden
 • indien u ziek bent, zwanger bent of probeert zwanger te raken, borstvoeding geeft, jonger dan 18 bent of medicijnen neemt, raadpleeg dan eerst uw huisarts of een gekwalificeerd deskundige
 • boeken, probiotica en SALE-producten kunnen NIET geretourneerd worden
Lijden aan Alzheimer houdt in dat je hersenen verhongeren en vitale hersencellen niet meer goed functioneren. Decennialang is gedacht dat het een onbehandelbare erfelijke ziekte was. Alzheimer is nu al een belangrijke doodsoorzaak in West Europa en dit zal de komende tijd alleen maar erger worden. Deze schadelijke ziekte blijkt veel eigenschappen te delen met een andere slopende ziekte: diabetes.
Regelmatig lees je in hippe bakrecepten het advies om kristalsuiker te vervangen door agavesiroop of kokosbloesemsuiker omdat dit gezonder en natuurlijker is. Het klinkt in elk geval natuurlijker, maar is het dat ook?

aanbevolen gebruik
neem 1 capsule per dag in bij een maaltijd of zoals aanbevolen door apotheker, arts of anders gekwalificeerde medisch hulpverlener

bevat per dagdosering (1 capsule)
benfotiamine 250 mg  † 

† = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid niet vastgesteld

ingrediënten
werkzame stof (benfotiamine), vulstof (plantaardige magnesiumstearaat), antiklonterrmiddel (silicium dioxide), capsule (hydroxypropylmethylcellulose)

bewaarvoorschrift
droog en afgesloten bewaren bij kamertemperatuur (15-22°C). 
buiten bereik van jonge kinderen houden

bijwerkingen en contra-indicaties
indien u cholesterolverlagende medicatie slikt, raadpleeg dan eerst uw huisarts of een gekwalificeerd deskundige indien u ziek bent, zwanger bent of probeert te raken, borstvoeding geeft, jonger dan 18 of medicijnen neemt,  raadpleeg dan eerst uw huisarts of een gekwalificeerd deskundige

allergenen informatie
bevat geen bekende allergenen (tarwe, gluten, soja, lupine, pinda's , noten, selderij, mosterd, sesam, koemelk, ei, vis, schaal-, schelp- of weekdieren)

vegetariërs/veganisten
geschikt voor vegetariërs en veganisten 

U heeft misschien ook belangstelling voor...
 
LAGE VERZENDKOSTEN

Verzending is gratis vanaf €30 (NL), €60 (BE/DE) of met €6 korting (ROW)
Wereldwijde verzending tegen lage kosten via PostNL, DHL en UPS.

SNEL, GEMAKKELIJK & VEILIG BETALEN

U kunt direct betalen via iDEAL, Bancontact, GiroPay, Sofort, PayPal, prepaid PaySafeCard, een Gezondheidsbon of onze eigen cadeaubon, maar ook kiezen voor bankoverschrijving of betalen met bitcoins.
Achteraf betalen kan in NL ook.

EENVOUDIG RETOURNEREN

Uitzonderingen daargelaten (boeken, probiotica en SALE-producten) kunt u uw aankoop binnen 14 dagen retourneren. Niet goed geld terug!