Betalen

Bij PasioOnline bieden wij u diverse mogelijkheden om te betalen voor uw bestellingen. Vooraf en achteraf, online (direct via iDEAL, Bancotact, Sofort, Giropay, PaysafeCard) of offline. Offline betaalt u naar de ING (NL) of KBC-bank (BE) danwel in bitcoins of via Transferwise.

U kunt ook betalen met een geschenkbon, de Gezondheidsbon die u misschien van een vriend, vriendin heeft gekregen voor uw verjaardag of gewoon een bedankje van collega's voor uw verdiensten binnen het bedrijf of instelling waar u werkt.

Maar misschien maakt u liever gebruik van een anonieme prepaid creditcard, zoals de Paysafecard die o.a. verkrijgbaar is bij Kruidvat en HEMA.

Wie in NL woont, kan ook achteraf betalen via Billink. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Woont u in een land met een andere munteenheid en ziet u op tegen de wisselkoerskosten, dan zou u eens kunnen denken aan Transferwise, waar voordeliger wisselkoersen gelden. 

Ook wanneer u per sé een credit card wilt gebruiken verwijzen we u naar Transferwise, waar u ook met de belangrijkste soorten creditcards (Mastercard/Visa) kunt betalen in een beperkt aantal valuta. 

U kunt ons nu ook in bitcoins betalen. Als u hiermee nog niet bekend bent, kunt zich inlezen bij Bitcoin voor particulieren

Tot slot is er de mogelijkheid om met Paypal te betalen. Om rechtstreeks te betalen dient u geregistreerd te zijn in verband met vergaande verkoopbeperkingen voor Paypal-gebruikers in opdracht van Paypal Europe.  
Als gast kunt u ook Paypal gebruiken, maar dan dient u te wachten op betaalinstructies na een handmatige controle van uw bestelling.