Welkom bij de nieuwe PasioOnline.com online webshop! Pasio Ingredients werd opgericht in 2005, maar is in feite al veel ouder en begon off-line als een zogenaamde 'buyers club' in 1998, die voornamelijk Jarrow Formulas en Osmo Nutrition importeerde en aan de leden verkocht.
In 2015 werd de bestaande webshop PasioIngredients.com evenals PasioIngredients.eu overgezet naar PasioOnline.com.
Pasio is zodoende compleet vernieuwd en bovendien ook nog eens verhuisd van de VS naar Zwitserland om een nog veiliger winkelomgeving met meer privacy te bieden. De nieuwe webshop is door het geheel andere uiterlijk wellicht een uitdaging voor wie de oude webshop gewend was.
Mocht u hulp nodig hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen door middel van de chatfunctie, per email of de telefoon.

Helaas waren we bij de migratie van klantgegevens, niet in staat om de oude gebruikersnamen en bijbehorende wachtwoorden te bewaren, noch uw bestelgeschiedenis. Dit is mogelijk ongemakkelijk maar helaas absoluut noodzakelijk. Wat uw bestelgeschiedenis betreft, kunnen we u bij navraag hier wel helpen, de oude webshop en haar gegevens zijn goed gearchiveerd.

In de oude webshop gebruikte u mogelijk een woord of een naam, maar in de nieuwe dient u met een geldig email adres in te loggen. 
Het is niet beslist nodig om een klantaccount bij ons te hebben, u kunt ook als gast afrekenen.
Indien u later wel van een account gebruik wilt maken, is het altijd mogelijk eerdere bestellingen hieraan te koppelen, zodat u alsnog kunt profiteren van klantenkorting, die als spaarpunten worden toegekend.

Indien u uw wachtwoord vergeten bent, adviseren we u om te vragen om een nieuw wachtwoord. DIt kan ook automatisch  (klik hier! om uw wachtwoord te 'resetten')

Nadat u een nieuw wachtwoord heeft aangevraagd, krijgt u een email, die er ongeveer zo uit zal zien:

 

screenshot password reset mail sent by pasioonline.com

Indien u daarna klikt op de link in de email die door de webshop verzonden is, wordt u teruggestuurd naar de webshop  en naar uw eigen account, waar u dan een nieuw wachtwoord dient in te vullen. U kunt niet het wachtwoord gebruiken dat in de email naar u verzonden is.

illustration of instruction to new password

Vergeet na het invullen van uw wachtwoord niet om de vraag 'ik ben geen robot' te beantwoorden.
Indien u dat vergeet, dient u vervolgens een visuele vraag te beantwoorden, wat meestal vrij gemakkelijk zou moeten zijn.