Type

Wat zijn type voedingssupplementen?

Categorie voedingssupplementen en voedingsmiddelen (Superfoods) die dienen om tekorten aan te vullen, die ingedeeld is naar type zoals vitamines, mineralen, vetzuren en eiwitten. Voedingssupplementen een must voor sporters, mensen die kampen met tekorten als gevolg van medicijn gebruik of malabsorptie als gevolg van aandoeningen maag- darmkanaal. Voedingssupplementen als bouwstenen voor een gezond(er) lijf.

Aminozuren (carnitine, creatine, leucine, glutamine, beta-alanine), eiwitten (bouwstenen), vitaminen, mineralen, spoorelementen, krill en visolie (omega 3 vetzuren), conditioneel essentiële supplementen als Q10 en diverse groente en fruitconcentraten.

Sommige vitaminen hebben celbeschermende eigenschappen zoals vitamine C, E en A en de aan vitamine A verwante carotenen zoals Astaxanthine, Alpha/Beta Caroteen, Lycopeen, Luteïne en Zeaxanthine. Anderszijds zijn er ook aminozuren met spieropbouwende eigenschappen zoals creatine en leucine.

Pasio heeft voedingssupplementen, voedingsmiddelen als eiwitten en groente en fruitconcentraten in de volgende categorieën:

Product filters Product filters